Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Bedrukte tape

Met bedrukte tape springt jouw zending in het oog!

Bedrukte tape is de ideale manier om jouw bedrijf of organisatie breder onder de aandacht te brengen. Enerzijds is het de perfecte sluiting van een verpakking die je voor een zending gebruikt. Anderzijds verhoogt een tape met jouw logo erop de naamsbekendheid bij geadresseerden op een in het oog springende manier. Bijkomend voordeel is dat we zeer voordelig dit materiaal kunnen bedrukken. Omdat wij zelf de machines bedienen, houden we het drukproces in eigen hand. Dit stelt ons in staat om maatwerk te bieden en een uitstekende kwaliteit te garanderen. Zo doen wij dat al jaren, naar volle tevredenheid van onze klanten.

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

PVC of acryl tape; aan jou de keuze

Bij Bedrukte Tape Fabriek heb je de keuze uit twee soorten tape. PVC tape beschikt over een hoge scheurvastheid en kleefkracht. Daardoor is het uitermate geschikt om aan te brengen op kartonnen en papieren verpakkingen. Ga je liever voor een milieuvriendelijk alternatief, kies dan voor PP acryl tape. Dankzij de op water gebaseerde kleeflaag is deze binnen én buiten toepasbaar. In onder meer de farmaceutische en voedingsindustrie maken ze er maar wat graag gebruik van. Maar welke je ook kiest, wij kunnen altijd zorgen voor een duidelijk bedrijfslogo op de tape van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard voor een scherpe prijs.

Bedruktetapefabriek.nl werd in 2012 opgericht door Paul Oomen. Als eigenaar van Verzenden24.nl was hij al een expert in verpakkingsmaterialen voor webshops en met name het MKB. In die hoedanigheid werd het hem al snel duidelijk dat er in de markt een sterkte behoefte was aan tape met logo. En waarom zou je die ergens anders halen als je het zelf kunt ontwerpen? Met zo veel expertise in huis is tape bedrukken niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt. Doe eveneens een beroep op ons als het gaat om bedrukt afzetlint, waarschuwingstape en dozen. Natuurlijk gelden voor al onze diensten een snelle levering en scherpe en transparante tarieven! Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Ook voor kleine oplagen naar Bedrukte Tape Fabriek

Neem nu contact met ons op als je op zoekt bent naar bedrukte tape. Ook als het gaat om kleine oplagen, een offerte op maat, tape goedkoop bedrukken of een logo in je huisstijlkleuren; bij Bedrukte Tape Fabriek grijp je eenvoudigweg nooit mis. O ja, niet vergeten: wij bezorgen tape die bij ons is bedrukt binnen drie weken. Gratis!