Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Rood wit afzetlint

Rood wit afzetlint vliegensvlug in huis

Hulpdiensten als politie en brandweer, maar ook bedrijven die actief zijn in de openbare ruimte kunnen niet zonder: rood wit afzetlint. Maar wat nou als je er dringend om verlegen zit? Bij Bedrukte Tape Fabriek leveren we dit vliegensvlug: rood wit lint hebben wij standaard in huis en we kunnen het jou morgen leveren, mits je het voor 15.00 uur bestelt. Bij ons ben je bovendien verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Deze waarschuwingsband is weer- en windbestendig en trek je ook niet zomaar uit elkaar. Ideaal dus als een bepaalde openbare plek wegens onderzoek of werkzaamheden niet mag worden betreden.

Soorten afzetlint

Afzetlint bedrukken

Wij kunnen afzetlint voor je bedrukken. Aangezien dit maatwerk is, vragen wij om contact op te nemen voor verdere informatie over de tarieven.

Basiskleur: wit
Dikte: 50 my
Afmeting: ca. 75 mm x 500 mtr
Minimale afname: 12 rollen

Rood Wit Lint

Rood wit lint hebben wij standaard op voorraad en kan de volgende dag geleverd worden (indien besteld voor 15.00 uur).

De prijzen zijn afhankelijk van de afname. Neem dus contact op voor een prijsopgave.

Direct Bestellen

Ook voor afzetlint bedrukken of waarschuwingstape

De prijzen van rood wit afzetlint zijn afhankelijk van het aantal rollen dat je bij ons wilt afnemen. Lint bedrukken is bij Bedrukte Tape Fabriek eveneens een optie. Dit biedt je de mogelijkheid om een extra waarschuwing aan het publiek te geven als ‘Stop’, ‘Gevaar’ of ‘Niet betreden’. Overigens wordt rood witte band ook door middenstanders gebruikt om klanten te attenderen op bijvoorbeeld een sale. Organisatoren van (sport)evenementen leiden er bezoekers en verkeer de juiste richting mee in. De mogelijkheden zijn zeer divers. Voor waarschuwingstape kun je eveneens een beroep doen op ons. Denk bijvoorbeeld aan tape met het opschrift ‘breekbaar’, voor postpakketten met een kwetsbare inhoud.

We bieden dus meer dan alleen rood wit afzetlint. Bedrukte Tape Fabriek is bovendien een partner van Verzenden24.nl. Deze onderneming is specialist in (op maat gemaakte) verpakkingen ter verzending, voor onder meer webwinkels. Heb je een online shop of verstuur je vaak artikelen naar klanten? Dan kun je flink besparen op de kosten voor verpakkingsmaterialen. Ben je benieuwd hoe? Wij hebben een uitgebreid assortiment dozen. Nieuwe, gebruikte, verhuisdozen of brievenbusdozen; we hebben het allemaal in huis. Ook voor jouw verpakkingsvraagstuk bieden wij te allen tijde een passende oplossing. Met oprechte klantvriendelijkheid, een snelle levering en scherpe tarieven.

Voor rood wit afzetlint ga je naar Bedrukte Tape Fabriek

Neem direct contact op met Bedrukte Tape Fabriek voor een bestelling van, of offerte voor rood wit afzetlint. Ook als je nog vragen hebt. Wij kunnen afzetlint bedrukken met een minimale afname van twaalf rollen. De kosten voor het maken van een cliché – een soort stempel met bijvoorbeeld jouw logo of bedrijfsnaam – zijn daarbij eenmalig; bij een vervolgbestelling gebruiken we die gewoon gratis opnieuw. Ook dat is het voordeel van een order bij Bedruktetapefabriek.nl. We blijven je graag van dienst!