Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
bedrukte tape

Tape bestellen

Uiterst voordelig tape bestellen bij Bedrukte Tape Fabriek

Tape bestellen doe je snel en uiterst voordelig bij Bedrukte Tape Fabriek. Daar vind je een ruim assortiment aan bedrukte tape, verpakkingstape, waarschuwingstape of afzetlint. Ook is deze uitstekend te gebruiken om een ruimte feestelijk te versieren. Wanneer het door jou gewenste product bij ons op voorraad is en je bestelt dit voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende dag in huis. Wil je dat we het bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of in de kleuren van je huisstijl, dan geldt een levertijd van drie weken, met gratis bezorging. Zowel de tape van acryl, PVC als de standaard waarschuwingstapes zitten op een rol van 50 mm breed en 66 meter lang.

Tape bestellen was nog nooit zo eenvoudig

De procedure bij tape bestellen is simpel. Kies eerst de gewenste kwaliteit: dat kan een tape zijn van PP acryl of PVC. Geef daarna het aantal drukkleuren en rollen aan. Wanneer je twijfelt over de kleuren, mag je altijd het logo naar ons mailen. Wij bepalen dan het aantal kleuren en sturen je een bijbehorende offerte op maat toe. Kies vervolgens de gewenste basiskleur: wit, bruin of transparant.
Lever je logo aan als een .EPS of .AI bestand; je ontvangt van ons dan per e-mail een werktekening. Na goedkeuring daarvan wordt de bedrukte tape met logo na enkele weken geleverd. Mocht je trouwens een logo hebben in een ander bestandsformaat zoals .PDF, .JPG of .PNG, dan kun je dat gewoon sturen. Wij beoordelen of we ook daarmee uit de voeten kunnen.
Bedrukte Tape Fabriek in Waalwijk heeft een jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie. Bij ons bestel je net zo makkelijk de dozen voor je verzending als de tape om ze mee dicht te plakken. En zeg nou zelf, een sealing met je bedrijfslogo of -kleuren staat gewoon stukken professioneler. Wil je nóg een keer bij ons tape bestellen, dan wordt het alleen maar goedkoper. De kosten van een cliché, een soort stempel waarmee je logo wordt aangebracht, kun je jezelf dan besparen. Transparantie in onze prijzen, daar houden wij van!

Bedrukte tape: het visitekaartje van jouw onderneming

Hebben we je ervan overtuigd dat wij het beste adres zijn voor het bestellen van (bedrukte) tape? Ga direct naar het bestelformulier en plaats jouw order. Dan heb jij ook dit superhandige visitekaartje voor je onderneming binnenkort in huis. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.