Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Tape bestellen

Uiterst voordelig tape bestellen bij Bedrukte Tape Fabriek

Tape bestellen doe je snel en uiterst voordelig bij Bedrukte Tape Fabriek. Daar vind je een ruim assortiment aan bedrukte tape, verpakkingstape, waarschuwingstape of afzetlint. Ook is deze uitstekend te gebruiken om een ruimte feestelijk te versieren. Wanneer het door jou gewenste product bij ons op voorraad is en je bestelt dit voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende dag in huis. Wil je dat we het bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of in de kleuren van je huisstijl, dan geldt een levertijd van drie weken, met gratis bezorging. Zowel de tape van acryl, PVC als de standaard waarschuwingstapes zitten op een rol van 50 mm breed en 66 meter lang.

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

Tape bestellen was nog nooit zo eenvoudig

De procedure bij tape bestellen is simpel. Kies eerst de gewenste kwaliteit: dat kan een tape zijn van PP acryl of PVC. Geef daarna het aantal drukkleuren en rollen aan. Wanneer je twijfelt over de kleuren, mag je altijd het logo naar ons mailen. Wij bepalen dan het aantal kleuren en sturen je een bijbehorende offerte op maat toe. Kies vervolgens de gewenste basiskleur: wit, bruin of transparant.

Lever je logo aan als een .EPS of .AI bestand; je ontvangt van ons dan per e-mail een werktekening. Na goedkeuring daarvan wordt de bedrukte tape met logo na enkele weken geleverd. Mocht je trouwens een logo hebben in een ander bestandsformaat zoals .PDF, .JPG of .PNG, dan kun je dat gewoon sturen. Wij beoordelen of we ook daarmee uit de voeten kunnen.

Bedrukte Tape Fabriek in Waalwijk heeft een jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie. Bij ons bestel je net zo makkelijk de dozen voor je verzending als de tape om ze mee dicht te plakken. En zeg nou zelf, een sealing met je bedrijfslogo of -kleuren staat gewoon stukken professioneler. Wil je nóg een keer bij ons tape bestellen, dan wordt het alleen maar goedkoper. De kosten van een cliché, een soort stempel waarmee je logo wordt aangebracht, kun je jezelf dan besparen. Transparantie in onze prijzen, daar houden wij van!

Bedrukte tape: het visitekaartje van jouw onderneming

Hebben we je ervan overtuigd dat wij het beste adres zijn voor het bestellen van (bedrukte) tape? Ga direct naar het bestelformulier en plaats jouw order. Dan heb jij ook dit superhandige visitekaartje voor je onderneming binnenkort in huis. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.