Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
bedrukte tape

Bedrukte tape

Met bedrukte tape springt jouw zending in het oog!

Bedrukte tape is de ideale manier om jouw bedrijf of organisatie breder onder de aandacht te brengen. Enerzijds is het de perfecte sluiting van een verpakking die je voor een zending gebruikt. Anderzijds verhoogt een tape met jouw logo erop de naamsbekendheid bij geadresseerden op een in het oog springende manier. Bijkomend voordeel is dat we zeer voordelig dit materiaal kunnen bedrukken. Omdat wij zelf de machines bedienen, houden we het drukproces in eigen hand. Dit stelt ons in staat om maatwerk te bieden en een uitstekende kwaliteit te garanderen. Zo doen wij dat al jaren, naar volle tevredenheid van onze klanten.

PVC of acryl tape; aan jou de keuze

Bij Bedrukte Tape Fabriek heb je de keuze uit twee soorten tape. PVC tape beschikt over een hoge scheurvastheid en kleefkracht. Daardoor is het uitermate geschikt om aan te brengen op kartonnen en papieren verpakkingen. Ga je liever voor een milieuvriendelijk alternatief, kies dan voor PP acryl tape. Dankzij de op water gebaseerde kleeflaag is deze binnen én buiten toepasbaar. In onder meer de farmaceutische en voedingsindustrie maken ze er maar wat graag gebruik van. Maar welke je ook kiest, wij kunnen altijd zorgen voor een duidelijk bedrijfslogo op de tape van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard voor een scherpe prijs.
Bedruktetapefabriek.nl werd in 2012 opgericht door Paul Oomen. Als eigenaar van Verzenden24.nl was hij al een expert in verpakkingsmaterialen voor webshops en met name het MKB. In die hoedanigheid werd het hem al snel duidelijk dat er in de markt een sterkte behoefte was aan tape met logo. En waarom zou je die ergens anders halen als je het zelf kunt ontwerpen? Met zo veel expertise in huis is tape bedrukken niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt. Doe eveneens een beroep op ons als het gaat om bedrukt afzetlint, waarschuwingstape en dozen. Natuurlijk gelden voor al onze diensten een snelle levering en scherpe en transparante tarieven! Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Ook voor kleine oplagen naar Bedrukte Tape Fabriek

Neem nu contact met ons op als je op zoekt bent naar bedrukte tape. Ook als het gaat om kleine oplagen, een offerte op maat, tape goedkoop bedrukken of een logo in je huisstijlkleuren; bij Bedrukte Tape Fabriek grijp je eenvoudigweg nooit mis. O ja, niet vergeten: wij bezorgen tape die bij ons is bedrukt binnen drie weken. Gratis!