Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
bedrukte tape

Breekbaar tape

Inhoud van pakket breekbaar? Tape waarschuwt de bezorger!

Wanneer je vaak kwetsbare goederen verstuurt naar klanten, bedrijven of organisaties, is het aan te raden om op de verpakking een waarschuwingstape aan te brengen. Als de inhoud bijvoorbeeld bestaat uit glas- of aardewerk, dan is dit met de tape ‘breekbaar’ van Bedrukte Tape Fabriek direct duidelijk te maken. Bovendien is het meteen een perfecte sluiting van de doos of verpakking. De ‘breekbaar’ tape bieden wij in drie varianten aan. We hebben twee oranje soorten waarbij op de tape ‘BREEKBAAR / FRAGILE’ als opschrift in zwarte letters staat of, in een kleiner lettertype, ‘BREEKBAAR / FRAGILE / VORSICHT’. Die laatste hebben we ook in een witte budgetversie, met rode letters.

Security tape, als alleen de klant een verzending mag openen

Bedruktetapefabriek.nl levert je desgewenst ook security tape. Deze wordt veel gebruikt bij het versturen van computers, telefoons en andere elektronica of bijvoorbeeld belangrijke documenten. Aan de hand van de security tape kan de ontvanger zien dat de verzending niet eerder is opengemaakt. Ook voor jou als afzender is dat een prettige gedachte, want je wilt natuurlijk dat alleen jouw klant zo’n pakket opent. Waarschuwingstape heeft bij ons een standaard maat van 50 mm breed en 66 meter lang en is direct uit voorraad leverbaar. Wil je die de volgende dag nog in huis hebben? Dan is het enkel zaak om de gewenste ‘breekbaar’ tape of security tape voor drie uur ‘s middags bij ons te bestellen.

Op de website van Bedrukte Tape Fabriek kun je heel eenvoudig uitrekenen wat je voor een bepaalde bestelling van waarschuwingstape kwijt bent. Wil je een offerte op maat, neem dan contact op met ons. Bij grotere afnames kunnen wij namelijk absoluut maatwerk leveren. Behalve voor een ‘breekbaar’ tape of security tape vind je bij ons ook tape met logo en (bedrukt) afzetlint. Naast een scherpe prijs garanderen we je ook hierbij een prima kwaliteit van de aangeleverde rollen. Wij werken namelijk met onze eigen machines. Het drukproces houden we daardoor zelf in de hand. Onze klanten zijn dan ook al jaren tevreden over de uitstekende tape en snelle afhandeling.

Tape ‘breekbaar’ of tape ‘security’? Bedrukte Tape Fabriek!

Voor de beste waarschuwingstape is er in feite maar één adres: Bedrukte Tape Fabriek in Waalwijk. Bestel daarom nu ‘breekbaar’ tape of security tape bij ons, dan kun jij binnenkort jouw bestellingen met een gerust hart verzenden.