Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

OVER ONS

Bedruktetapefabriek.nl werd in 2012 opgericht door Paul Oomen, eigenaar van Verzenden24.nl. Verzenden24.nl, expert in verpakkingsmaterialen voor webshops en verpakkingsoplossingen voor voornamelijk het MKB, leverde de eerste jaren ook bedrukt plakband. Het werd echter al snel duidelijk dat er een sterkte behoefte vanuit de markt was naar tape met logo. Vandaar de oprichting van Bedruktetapefabriek.nl in Waalwijk. De kernwaarden waarmee Verzenden24.nl zich onderscheid, gelden natuurlijk ook voor Bedruktetapefabriek.nl: oprechte klantvriendelijkheid, snelle levering en scherpe en transparante tarieven!

Daarnaast werken wij met onze eigen machines. Hierdoor hebben wij het drukproces in eigen handen, kunnen wij maatwerk bieden en kwaliteit garanderen. Dit doen wij inmiddels al jaren naar volle tevredenheid van onze klanten. Ga direct naar het bestelformulier om ook jouw order te plaatsen!”