Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Lint bedrukken

Lint bedrukken voor afzetting, actie of versiering

Laat je lint bedrukken door Bedrukte Tape Fabriek. Wij bieden een uitstekende kwaliteit band aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zet er de naam of het logo op van je organisatie, dan is het meteen een regelrechte reclame-uiting. Of gebruik het voor bijzondere gebeurtenissen, zoals een speciale verjaardag of een bruiloft. Afzetlint bedrukken kunnen wij ook. Uiteraard kun je daarmee een gevaarlijke situatie aanduiden. Maar winkeliers gebruiken deze eveneens om in hun zaak de aandacht te vestigen op een actie of uitverkoop. Daarnaast maken wij tape met logo of bedrijfsnaam, waarmee je verpakte bestellingen kunt sealen.

Soorten afzetlint

Afzetlint bedrukken

Wij kunnen afzetlint voor je bedrukken. Aangezien dit maatwerk is, vragen wij om contact op te nemen voor verdere informatie over de tarieven.

Basiskleur: wit
Dikte: 50 my
Afmeting: ca. 75 mm x 500 mtr
Minimale afname: 12 rollen

Rood Wit Lint

Rood wit lint hebben wij standaard op voorraad en kan de volgende dag geleverd worden (indien besteld voor 15.00 uur).

De prijzen zijn afhankelijk van de afname. Neem dus contact op voor een prijsopgave.

Direct Bestellen

Afzetlint bedrukken tegen een uitermate scherpe prijs

Laat je door Bedrukte Tape Fabriek een afzetlint bedrukken, dan is de basiskleur wit. Voor de bedrukking heb je echter de keuze uit één tot drie kleuren. De rollen zijn 500 meter lang en ca. 75 mm breed en er geldt een minimale afname van twaalf stuks. Op onze website kun je een indicatie krijgen welke kosten hiermee zijn gemoeid. Neem voor een meer precieze offerte echter contact op met bedruktetapefabriek.nl. Lint bedrukken is namelijk maatwerk. Maar wat je uiteindelijk ook kiest, wij zorgen altijd voor een kwalitatief uitstekend product, met een hoge scheurvastheid en een uitermate scherpe prijs.

Paul Oomen nam in 2012 het initiatief voor Bedruktetapefabriek.nl. Hij was al in het bezit van de website Verzenden24.nl. Hiermee heeft hij de nodige expertise opgebouwd in verpakkingsmaterialen voor webshops en vooral het midden- en kleinbedrijf. Op die markt was een grote behoefte aan bedrukte tape, merkte Paul al heel snel. Hij besloot om de vervaardiging daarvan in eigen huis te houden. Door die deskundigheid laat je Bedrukte Tape Fabriek eveneens een lint bedrukken, een waarschuwingstape maken en nieuwe of gebruikte (verhuis)dozen leveren. Naast transparante tarieven gelden voor al onze diensten een snelle levering. Immers, klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Afzetlint bedrukken? Bedrukte Tape Fabriek!

Je zocht op ‘afzetlint bedrukken’ en komt niet voor niets uit op de website van Bedrukte Tape Fabriek. Wij zijn hiervoor het beste adres. Ga meteen naar het orderformulier om er jouw bestelling te plaatsen. Lint bedrukken en opsturen neemt ongeveer zo’n drie weken in beslag. Dan heb jij deze in het oog springende markering of originele aandachtstrekker in huis. Wij geven je een garantie van minimaal acht maanden op een bedrukt lint én de verzekering dat je er geen spijt van zult krijgen.