Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Tape bedrukken

Goedkoop tape bedrukken? Bedrukte Tape Fabriek!

Tape kun je goed én goedkoop laten bedrukken bij Bedrukte Tape Fabriek. Wij hebben een groot assortiment met bedrukte en verpakkingstape. Maar ook voor waarschuwingstape, afzetlint of versiering slaag je bij ons altijd. De levering van producten die bij ons op voorraad zijn en worden besteld voor 15.00 uur, vindt al de volgende dag plaats. De gratis bezorging van bedrukte tape met bijvoorbeeld jouw logo of huisstijlkleuren, gebeurt na zo’n drie weken. Op een rol zit 66 meter tape of lint met een breedte van 50 millimeter. Dit geldt zowel voor de tapes van PP acryl. De waarschuwingslinten hebben een afmeting van 75 millimeter breed bij 500 meter lang.

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

Een voortreffelijke sluiting en ook nog rendabel

Een tape met logo is een voortreffelijke en rendabele sluiting van een blanco verpakking. Op die manier communiceer je toch de naam van jouw organisatie. Je kunt er de ontvanger mee attenderen op een website of Facebookpagina. Of draag er de boodschap van jouw bedrijf mee uit. De opties zijn wat dat betreft talrijk. Tape bedrukken we bij Bedrukte Tape Fabriek met onze eigen machines, dus we maken het precies zoals wij het met jou hebben afgesproken. Mocht je niet helemaal zeker zijn over de hoeveelheid kleuren, dan is het een prettige gedachte dat wij je daarbij graag adviseren. Je krijgt ook altijd een voorbeeld te zien, voordat we met de daadwerkelijke productie beginnen. Ook als het gaat om service, zit je hier goed!

Paul Oomen liet Bedruktetapefabriek.nl in 2012 het levenslicht zien. Hij had toen al een grote ervaring op het gebied van verpakkingen voor bijvoorbeeld webshops, als eigenaar van de website Verzenden24.nl. In die functie kreeg Oomen al snel in de gaten dat er voor logo tape een flinke markt was. En waarom zou je tape bedrukken uitbesteden, als je dit ook onder je eigen dak kunt verzorgen? Met al die kennis in huis biedt Bedrukte Tape Fabriek momenteel een keur aan materialen aan. Bij ons kun je naast verpakkingstape namelijk ook meteen je dozen bestellen. Wat steeds hetzelfde is gebleven, zijn de vliegensvlugge levering en scherpe prijzen. We merken dat die klantvriendelijkheid bijzonder op prijs wordt gesteld.

Het beste adres voor tape bedrukken

Daarvoor ga je naar het beste adres: Bedrukte Tape Fabriek in Waalwijk! Dat doe je door hier contact met ons op te nemen om een order te plaatsen. Heb je nog vragen, dan kun je die eveneens langs deze weg stellen.