Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Breekbaar tape

Inhoud van pakket breekbaar? Tape waarschuwt de bezorger!

Wanneer je vaak kwetsbare goederen verstuurt naar klanten, bedrijven of organisaties, is het aan te raden om op de verpakking een waarschuwingstape aan te brengen. Als de inhoud bijvoorbeeld bestaat uit glas- of aardewerk, dan is dit met de tape ‘breekbaar’ van Bedrukte Tape Fabriek direct duidelijk te maken. Bovendien is het meteen een perfecte sluiting van de doos of verpakking. De ‘breekbaar’ tape bieden wij in drie varianten aan. We hebben twee oranje soorten waarbij op de tape ‘BREEKBAAR / FRAGILE’ als opschrift in zwarte letters staat of, in een kleiner lettertype, ‘BREEKBAAR / FRAGILE / VORSICHT’. Die laatste hebben we ook in een witte budgetversie, met rode letters.

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

Security tape, als alleen de klant een verzending mag openen

Bedruktetapefabriek.nl levert je desgewenst ook security tape. Deze wordt veel gebruikt bij het versturen van computers, telefoons en andere elektronica of bijvoorbeeld belangrijke documenten. Aan de hand van de security tape kan de ontvanger zien dat de verzending niet eerder is opengemaakt. Ook voor jou als afzender is dat een prettige gedachte, want je wilt natuurlijk dat alleen jouw klant zo’n pakket opent. Waarschuwingstape heeft bij ons een standaard maat van 50 mm breed en 66 meter lang en is direct uit voorraad leverbaar. Wil je die de volgende dag nog in huis hebben? Dan is het enkel zaak om de gewenste ‘breekbaar’ tape of security tape voor drie uur ‘s middags bij ons te bestellen.

Op de website van Bedrukte Tape Fabriek kun je heel eenvoudig uitrekenen wat je voor een bepaalde bestelling van waarschuwingstape kwijt bent. Wil je een offerte op maat, neem dan contact op met ons. Bij grotere afnames kunnen wij namelijk absoluut maatwerk leveren. Behalve voor een ‘breekbaar’ tape of security tape vind je bij ons ook tape met logo en (bedrukt) afzetlint. Naast een scherpe prijs garanderen we je ook hierbij een prima kwaliteit van de aangeleverde rollen. Wij werken namelijk met onze eigen machines. Het drukproces houden we daardoor zelf in de hand. Onze klanten zijn dan ook al jaren tevreden over de uitstekende tape en snelle afhandeling.

Tape ‘breekbaar’ of tape ‘security’? Bedrukte Tape Fabriek!

Voor de beste waarschuwingstape is er in feite maar één adres: Bedrukte Tape Fabriek in Waalwijk. Bestel daarom nu ‘breekbaar’ tape of security tape bij ons, dan kun jij binnenkort jouw bestellingen met een gerust hart verzenden.