Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Veelgestelde Vragen

Wat is het verschil tussen PVC en Acryl tape?

PVC tape heeft een hogere scheurvastheid en kleefkracht dan Acryl tape en is daardoor goed te gebruiken als verpakkingstape voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op de bedrukking van PVC tape kunnen wij door de gebruikte materialen bovendien langer garantie geven dan op de bedrukking van Acryl tape. Acryl tape is goedkoper en heeft een kleeflaag op waterbasis. Acryl tape is daardoor een milieuvriendelijker alternatief en is tevens geschikt voor o.a. verpakkingen in de farmaceutische- en voedingsindustrie.

Is je vraag nog niet beantwoord? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Wat zijn Clichékosten?

Om een tape met logo op maat te produceren wordt een zogenaamde cliché geproduceerd. Een cliché is een plaat waarvan delen zijn uitgespaard, zodat hoger en lagergelegen delen ontstaan. Deze plaat, die vergelijkbaar is met een stempel, wordt vervolgens voorzien van inkt, waarna alleen de hoger gelegen delen inkt afgeven. Hierdoor wordt de afbeelding op de tape overgebracht.

Een cliché wordt eenmalig geproduceerd voor elk logo (of een andere bedrukking) en kan daarna bewaard en meerdere keren gebruikt worden. Clichékosten worden daarom alleen bij de eerste bestelling in rekening gebracht. Bij nabestellingen van tape met hetzelfde ontwerp kan dezelfde cliché opnieuw gebruikt worden en zijn de kosten dus lager. Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Is je vraag nog niet beantwoord? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Welk type bestanden zijn bruikbaar om mijn logo te drukken?

Het meest geschikt zijn de bestandsformaten PDF, EPS en AI (Adobe Illustrator). Als je een logo hebt in een ander bestandsformaat zoals JPG of PNG, dan kun je dat gewoon doorsturen, dan kijken wij of we hiermee kunnen werken.

Is je vraag nog niet beantwoord? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Hoe bepaal ik het aantal kleuren waaruit mijn logo/tape bestaat?

Bepalen uit hoeveel kleuren een logo bestaat is niet altijd gemakkelijk. Vaak wordt voor gradaties van een kleur (bij voorbeeld lichtgroen / donkergroen) dezelfde kleur inkt gebruikt. De lichtere kleur wordt dan alleen minder dekkend gedrukt. Daardoor vallen de kosten vaak lager uit.

Twijfel je aan het aantal kleuren? Dan kun je altijd het logo naar ons doormailen. Wij bepalen dan het aantal kleuren en sturen je een offerte op maat toe.

Is je vraag nog niet beantwoord? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Wat zijn de afmetingen van de tape?

Zowel de Acryl tape, de PVC tape als de standaard waarschuwingstapes hebben de volgende afmetingen: 50 mm breed en 66 meter lang.

Is je vraag nog niet beantwoord? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Wat is de garantietermijn van de tape?

Op de bedrukking van PVC tape geven wij  1 jaar garantie en op de bedrukking van acryltape 8 maanden. De kwaliteit kan langer goed gehouden worden door de tape bij kamertemperatuur te bewaren.