Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Je eigen logo op tape?

Extra naamsbekendheid met je eigen logo op tape!

Heb je een webshop of een organisatie die om de haverklap goederen in pakketten en dozen naar klanten opstuurt? Gebruik je voor het dichtmaken daarvan nog steeds standaard tape? Er is een manier om dat er veel professioneler en tegelijkertijd aantrekkelijker uit te laten zien: logo tape! Een bijzonder eenvoudige manier om je onderneming extra naamsbekendheid te geven.

Stel het jezelf eens voor om voortaan tape met logo of kleuren van je huisstijl te gebruiken. En zo heel veel meer kost dit helemaal niet! Bedruktetapefabriek.nl hanteert hiervoor prijzen die je aangenaam zullen verrassen. Wat let je om op deze wijze extra reclame te maken?

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

Jouw tape met logo in 3 weken geleverd

Niet alleen is een tape met logo een krachtig communicatiemiddel, maar ook een perfecte sluiting van een verpakking. Gebruik het om mensen te verwijzen naar je website of social media. Of om de houdbaarheid van het ingepakte product aan te duiden. De mogelijkheden van logo tape zijn groot. Bij Bedrukte Tape Fabriek maken we het precies zoals jij het hebben wil, op onze eigen apparatuur. Dat geeft jou de zekerheid dat we de kwaliteit leveren die in het vooruitzicht is gesteld. Twijfel je over de keuze van de juiste kleur of de hoeveelheid kleuren, laat ons jou dan daarin adviseren. Bovendien krijg je ter goedkeuring altijd eerst een concept onder ogen. Eenmaal akkoord, wordt jouw tape met logo in drie weken tijd gratis geleverd.
Bedruktetapefabriek.nl is een idee van de eigenaar van Verzenden24.nl, specialist in op maat gemaakte verzendverpakkingen. En daar profiteer jij weer van! Je kunt bij ons namelijk ook dozen bestellen: nieuwe of gebruikte, verhuisdozen of brievenbusdozen: in onze collectie vind je altijd waar je naar op zoek bent. Naast logo tape leveren wij afzetlint (met een minimale afname van twaalf rollen) en waarschuwingstapes. Rood wit lint hebben wij standaard op voorraad en kan daarmee razendsnel worden geleverd. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem dan direct contact op met ons en vraag naar een prijsopgave.

Maatwerk op het gebied van tape met logo

Maar je kunt ook gewoon ons contactformulier invullen, bijvoorbeeld als je nog vragen hebt over logo tape. Onze medewerkers maken een deskundige inschatting van jouw situatie, om vervolgens maatwerk te leveren. Ben je in de buurt van Waalwijk? Loop dan gerust binnen in onze zaak aan de Professor Eykmanweg 25. We maken graag nader kennis.