Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
bedrukte tape

Logo tape

Extra naamsbekendheid met logo tape!

Heb je een webshop of een organisatie die om de haverklap goederen in pakketten en dozen naar klanten opstuurt? Gebruik je voor het dichtmaken daarvan nog steeds standaard tape? Er is een manier om dat er veel professioneler en tegelijkertijd aantrekkelijker uit te laten zien: logo tape! Een bijzonder eenvoudige manier om je onderneming extra naamsbekendheid te geven. Stel het jezelf eens voor om voortaan tape met logo of kleuren van je huisstijl te gebruiken. En zo heel veel meer kost dit helemaal niet! Bedruktetapefabriek.nl hanteert hiervoor prijzen die je aangenaam zullen verrassen. Wat let je om op deze wijze extra reclame te maken?

Jouw tape met logo in drie weken geleverd

Niet alleen is een tape met logo een krachtig communicatiemiddel, maar ook een perfecte sluiting van een verpakking. Gebruik het om mensen te verwijzen naar je website of social media. Of om de houdbaarheid van het ingepakte product aan te duiden. De mogelijkheden van logo tape zijn groot. Bij Bedrukte Tape Fabriek maken we het precies zoals jij het hebben wil, op onze eigen apparatuur. Dat geeft jou de zekerheid dat we de kwaliteit leveren die in het vooruitzicht is gesteld. Twijfel je over de keuze van de juiste kleur of de hoeveelheid kleuren, laat ons jou dan daarin adviseren. Bovendien krijg je ter goedkeuring altijd eerst een concept onder ogen. Eenmaal akkoord, wordt jouw tape met logo in drie weken tijd gratis geleverd.
Bedruktetapefabriek.nl is een idee van de eigenaar van Verzenden24.nl, specialist in op maat gemaakte verzendverpakkingen. En daar profiteer jij weer van! Je kunt bij ons namelijk ook dozen bestellen: nieuwe of gebruikte, verhuisdozen of brievenbusdozen: in onze collectie vind je altijd waar je naar op zoek bent. Naast logo tape leveren wij afzetlint (met een minimale afname van twaalf rollen) en waarschuwingstapes. Rood wit lint hebben wij standaard op voorraad en kan daarmee razendsnel worden geleverd. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem dan direct contact op met ons en vraag naar een prijsopgave.

Maatwerk op het gebied van tape met logo

Maar je kunt ook gewoon ons contactformulier invullen, bijvoorbeeld als je nog vragen hebt over logo tape. Onze medewerkers maken een deskundige inschatting van jouw situatie, om vervolgens maatwerk te leveren. Ben je in de buurt van Waalwijk? Loop dan gerust binnen in onze zaak aan de Professor Eykmanweg 25. We maken graag nader kennis.