Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
bedrukte tape

PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken, een machtig reclamemiddel

Ben jij op zoek naar een scheurvaste tape met een optimale kleeflaag? Bijvoorbeeld om dozen of verpakkingen mee dicht te maken? De PVC tape van Bedrukte Tape Fabriek voldoet aan alle eisen die jij eraan stelt. Bovendien is deze bij ons uiterst voordelig verkrijgbaar. Maar er zijn meer voordelen. Aan de ene kant is het de solide sluiting van een pakket, die jou de garantie geeft dat dit de verzending zonder problemen doorstaat. Aan de andere kant is het een geweldige manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Laat je namelijk de tape bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, dan springt die bij geadresseerden zeker in het oog.

Kwalitatief uitstekende PVC tape met een jaar garantie

Bij Bedrukte Tape Fabriek houden we het bedrukken van materialen geheel in eigen hand. Daarmee kunnen we maatwerk bieden en kwaliteit garanderen. Tape is standaard licht uitgevoerd, bijvoorbeeld wit met een donker gekleurde bedrukking. Een diapositieve druk, ofte wel een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond, kunnen wij eveneens maken. Vanwege het gecompliceerde drukproces brengen wij daarvoor een bescheiden toeslag van 5 procent in rekening. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op tape. We geven hierop maar liefst een jaar garantie, vanwege de kwalitatief uitstekende materialen. Kwaliteit die behouden blijft door de rol (met 66 meter) te bewaren bij kamertemperatuur.

Bestellen bij Bedrukte Tape Fabriek is bijzonder eenvoudig. Maak eerst een keuze uit de gewenste kwaliteit: dat kan een PVC tape zijn maar ook een van het milieuvriendelijke PP acryl. Laat je die of een PVC tape bedrukken, dan willen we graag het aantal drukkleuren en de hoeveelheid af te nemen rollen weten. Mail ons overigens gerust als je twijfelt over het gebruik van kleuren. Dat geldt eveneens voor de keuze van de gewenste basiskleur: wit, bruin of transparant. Wanneer je ons digitaal je logo of bedrijfsnaam aanlevert (het liefst als .EPS of .AI bestand), krijg je van ons een drukvoorbeeld terug ter beoordeling. Ben je daarmee akkoord, dan kun je de levering van jouw bedrukte tape na enkele weken verwachten. Gratis!

PVC tape bedrukken? Natuurlijk bij Bedrukte Tape Fabriek

Voor PVC tape bedrukken ga je natuurlijk naar Bedruktetapefabriek.nl. Betaal niet te veel en vul direct ons contactformulier in. Je kunt bij ons tevens terecht voor een offerte op maat en kleinere oplagen. Ook daarom zit je altijd goed bij Bedrukte Tape Fabriek!