Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken, een machtig reclamemiddel

Ben jij op zoek naar een scheurvaste tape met een optimale kleeflaag? Bijvoorbeeld om dozen of verpakkingen mee dicht te maken? De PVC tape van Bedrukte Tape Fabriek voldoet aan alle eisen die jij eraan stelt. Bovendien is deze bij ons uiterst voordelig verkrijgbaar. Maar er zijn meer voordelen. Aan de ene kant is het de solide sluiting van een pakket, die jou de garantie geeft dat dit de verzending zonder problemen doorstaat. Aan de andere kant is het een geweldige manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Laat je namelijk de tape bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, dan springt die bij geadresseerden zeker in het oog.

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

Kwalitatief uitstekende PVC tape met een jaar garantie

Bij Bedrukte Tape Fabriek houden we het bedrukken van materialen geheel in eigen hand. Daarmee kunnen we maatwerk bieden en kwaliteit garanderen. Tape is standaard licht uitgevoerd, bijvoorbeeld wit met een donker gekleurde bedrukking. Een diapositieve druk, ofte wel een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond, kunnen wij eveneens maken. Vanwege het gecompliceerde drukproces brengen wij daarvoor een bescheiden toeslag van 5 procent in rekening. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op tape. We geven hierop maar liefst een jaar garantie, vanwege de kwalitatief uitstekende materialen. Kwaliteit die behouden blijft door de rol (met 66 meter) te bewaren bij kamertemperatuur.

Bestellen bij Bedrukte Tape Fabriek is bijzonder eenvoudig. Maak eerst een keuze uit de gewenste kwaliteit: dat kan een PVC tape zijn maar ook een van het milieuvriendelijke PP acryl. Laat je die of een PVC tape bedrukken, dan willen we graag het aantal drukkleuren en de hoeveelheid af te nemen rollen weten. Mail ons overigens gerust als je twijfelt over het gebruik van kleuren. Dat geldt eveneens voor de keuze van de gewenste basiskleur: wit, bruin of transparant. Wanneer je ons digitaal je logo of bedrijfsnaam aanlevert (het liefst als .EPS of .AI bestand), krijg je van ons een drukvoorbeeld terug ter beoordeling. Ben je daarmee akkoord, dan kun je de levering van jouw bedrukte tape na enkele weken verwachten. Gratis!

PVC tape bedrukken? Natuurlijk bij Bedrukte Tape Fabriek

Voor PVC tape bedrukken ga je natuurlijk naar Bedruktetapefabriek.nl. Betaal niet te veel en vul direct ons contactformulier in. Je kunt bij ons tevens terecht voor een offerte op maat en kleinere oplagen. Ook daarom zit je altijd goed bij Bedrukte Tape Fabriek!