Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
Door de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Wij vragen u daarom vriendelijk om vragen bij voorkeur per mail naar ons te sturen. Vragen per mail worden binnen 48 uur beantwoord.

Verpakkingstape

Jouw verpakkingstape bedrukt? Bedrukte Tape Fabriek!

Het staat je vrij om een te versturen verpakking of doos te sealen met transparante tape. Maar heb je wel eens stilgestaan bij de voordelen van verpakkingstape? Bedrukt met bijvoorbeeld een logo, geef je je onderneming in één klap heel gemakkelijk extra naamsbekendheid. Of herkenbaarheid, door een tape te gebruiken in de kleuren van jouw huisstijl. Bij Bedrukte Tape Fabriek maken we dit allemaal mogelijk. Duur? Wij garanderen je dat onze prijzen jou zeker zullen bevallen. Bovendien bieden we je diverse keuzemogelijkheden waarmee je zelf de prijs kunt beïnvloeden. Een ideale oplossing voor ondernemers met een eigen webshop of die veel pakketten versturen.

Bestellen tape

Bestelprocedure

  • Kies de tape in de gewenste kwaliteit: PP Acryl of PVC
  • Kies het aantal drukkleuren
  • Kies het aantal rollen
  • Kies de gewenste basiskleur : wit, havanna of transparant
  • Lever je logo aan in .PDF, .EPS of .AI bestand
  • Je ontvangt een werktekening per e-mail
  • Na goedkeuring werktekening wordt de bedrukte tape met logo binnen 3-4 weken geleverd

Bedrukte tape wordt altijd gratis bezorgd!

Soort Tape: PVC of PP Acryl

Bedrukte Acryl tape en bedrukte PVC tape hebben beiden specifieke eigenschappen.

PVC tape heeft een hoge scheurvastheid en kleefkracht en is daardoor goed te gebruiken voor alle kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Op PVC tape geven we een langere garantie vanwege de gebruikte materialen.

Acryl tape is dankzij de op water gebaseerde kleeflaag een milieuvriendelijk alternatief. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en voor o.a. farmaceutische- en voedingsindustrie.

Prijzen PVC

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 2,29 € 2,34 € 2,38
144 rollen € 2,09 € 2,14 € 2,18
288 rollen € 1,79 € 1,84 € 1,89
540 rollen € 1,69 € 1,74 € 1,79

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Diapositief (lichtgekleurde bedrukking op donkere ondergrond)
Standaard is tape lichtgekleurd (bijvoorbeeld wit) met een donker gekleurde bedrukking. Voor een diapositieve bedrukking (een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond) rekenen wij een toeslag van 5%. Dit in verband met het meer gecompliceerde drukproces. Diapositieve bedrukking is alleen mogelijk op PVC tape.
Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen PP Acryl

Prijs per rol 1 kleur 2 kleuren 3 kleuren
72 rollen € 1,85 € 1,90 € 1,94
144 rollen € 1,65 € 1,70 € 1,74
288 rollen € 1,45 € 1,50 € 1,54
540 rollen € 1.39 € 1.44 € 1.49

Alle prijzen per rol, excl. BTW en clichékosten.

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clichékosten

Wij bieden graag transparante prijzen. Vandaar dat de bijdrage in de clichékosten bij Bedruktetapefabriek.nl eenmalig is. Bij herhaalorders gebruiken we gewoon weer het bestaande cliché.
Heb je voorheen bedrukte tape besteld bij een andere leverancier? Mogelijk kunnen wij dan op basis van je bestaande tape het cliché maken en hiermee kosten besparen.

1 drukkleur     € 50,00
2 drukkleuren € 75,00
3 drukkleuren € 95,00

Wil je meer informatie over jouw tape? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct bestellen?

PVC of PP Acryl tape van hoge kwaliteit

Bedrukte Tape Fabriek heeft twee soorten verpakkingstape met logo. Die van PVC is de sterkste, met een flinke scheurvastheid en kleefkracht. Dat maakt deze tape bijzonder geschikt om kartonnen dozen en papieren verpakkingen mee te beplakken. Onze PP Acryl tape is milieuvriendelijker. Hierbij is de kleeflaag op waterbasis, die maakt dat deze rol zowel binnen als buiten te gebruiken is. Je vindt die onder meer terug in de medicijnen- en voedselindustrie. Maar welke keuze je ook maakt, wij zorgen te allen tijde voor een verpakkingstape met bedrukking van hoge kwaliteit. We dagen je uit om die elders goedkoper te vinden.

Als leverancier van verpakkingstape met logo en diverse soorten en maten dozen, is Bedrukte Tape Fabriek in Hardinxveld-Giessendam een ervaren speler op de markt van verpakkingen. Verder brengen wij eveneens bedrukt afzetlint en waarschuwingstape (‘Breekbaar!’) op de markt. Een verpakkingstape bedrukt met jouw logo of huisstijl is in al zijn eenvoud gewoon een professioneel en sterk middel om met je klanten te communiceren. Daarbij wordt de prijs bij een volgende bestelling alleen maar lager. We brengen dan namelijk niet meer de kosten in rekening van het cliché, een hulpstuk waarmee we de tape bedrukken. Wij staan garant voor transparantie in onze prijzen!

Verpakkingstape met logo simpel te bestellen

‘Ja, ook ik wil verpakkingstape met logo van Bedrukte Tape Fabriek!’ Fijn dat we je hebben weten te overtuigen. Alles wat je nu nog hoeft te doen is contact opnemen. Onze medewerkers staan klaar om jouw bestelling op maat klaar te maken en te versturen.