Powered by ZigaForm version 2.9.6.7
bedrukte tape

Verpakkingstape

Jouw verpakkingstape bedrukt? Bedrukte Tape Fabriek!

Het staat je vrij om een te versturen verpakking of doos te sealen met transparante tape. Maar heb je wel eens stilgestaan bij de voordelen van verpakkingstape? Bedrukt met bijvoorbeeld een logo, geef je je onderneming in één klap heel gemakkelijk extra naamsbekendheid. Of herkenbaarheid, door een tape te gebruiken in de kleuren van jouw huisstijl. Bij Bedrukte Tape Fabriek maken we dit allemaal mogelijk. Duur? Wij garanderen je dat onze prijzen jou zeker zullen bevallen. Bovendien bieden we je diverse keuzemogelijkheden waarmee je zelf de prijs kunt beïnvloeden. Een ideale oplossing voor ondernemers met een eigen webshop of die veel pakketten versturen.

PVC of PP Acryl tape van hoge kwaliteit

Bedrukte Tape Fabriek heeft twee soorten verpakkingstape met logo. Die van PVC is de sterkste, met een flinke scheurvastheid en kleefkracht. Dat maakt deze tape bijzonder geschikt om kartonnen dozen en papieren verpakkingen mee te beplakken. Onze PP Acryl tape is milieuvriendelijker. Hierbij is de kleeflaag op waterbasis, die maakt dat deze rol zowel binnen als buiten te gebruiken is. Je vindt die onder meer terug in de medicijnen- en voedselindustrie. Maar welke keuze je ook maakt, wij zorgen te allen tijde voor een verpakkingstape met bedrukking van hoge kwaliteit. We dagen je uit om die elders goedkoper te vinden.
Als leverancier van verpakkingstape met logo en diverse soorten en maten dozen, is Bedrukte Tape Fabriek in Waalwijk een ervaren speler op de markt van verpakkingen. Verder brengen wij eveneens bedrukt afzetlint en waarschuwingstape (‘Breekbaar!’) op de markt. Een verpakkingstape bedrukt met jouw logo of huisstijl is in al zijn eenvoud gewoon een professioneel en sterk middel om met je klanten te communiceren. Daarbij wordt de prijs bij een volgende bestelling alleen maar lager. We brengen dan namelijk niet meer de kosten in rekening van het cliché, een hulpstuk waarmee we de tape bedrukken. Wij staan garant voor transparantie in onze prijzen!

Verpakkingstape met logo simpel te bestellen

‘Ja, ook ik wil verpakkingstape met logo van Bedrukte Tape Fabriek!’ Fijn dat we je hebben weten te overtuigen. Alles wat je nu nog hoeft te doen is contact opnemen. Onze medewerkers staan klaar om jouw bestelling op maat klaar te maken en te versturen. En ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Kom gerust een kijkje nemen in onze vestiging aan de Professor Eykmanweg 25 in Waalwijk, dan praten we je persoonlijk bij.